En SSD er ikke det eneste, du bør eje i 2021

En SSD er ikke det eneste, du bør eje i 2021

14. september 2021 0 Af

Det er rigtigt, at det er en meget god idé at anskaffe sig en SSD i 2021. Du burde faktisk have gjort det for nogle år siden, fordi de har nemlig været billige at købe i et stykke tid nu. Der er mange fordele, men de fleste brugere mærker, at Windows starter meget hurtigere op med en SSD, hvis man anvender Windows selvfølgelig. Folk har travlt, og de er utålmodige – en SSD er perfekt til dem. En SSD er dog ikke det eneste, man bør eje i 2021. Lad os fortælle hvad og hvorfor.

Måske har du for nogle år siden haft det, der kaldes for en dockingstation. Denne var nok en stor klods, og det fylde for meget på skrivebordet – måske var denne også upraktisk. Derfor bruger du ikke længere en dockingstation. Mange har dog ikke fulgt med i, hvad der er sket på det marked. Der er nemlig kommet en række meget moderne dockingstations, som man kan anvende med moderne computere.

Har du en moderne computer (bærbar) med enten USB-C eller ThunderBolt, så kan du anvende en af disse docking stations. Der er mange muligheder, men hvis du ikke har så mange USB porte, SD kort indgang eller lignende, så kan en dockingstation hjælpe dig med at få dette. Mange producenter fjerner porte for at gøre bærbaren tyndere – dette er en fordel, men også en ulempe.

Hvad mange med hjemmekontor ønsker er selvfølgelig muligheden for at anvende mere end én ekstra skærm derhjemme. Dette kan man opnå med en dockingstation, som de skriver på denne side.

Der er lavet en række undersøgelser, og disse peger på, at man kan blive op til 40 procent mere produktiv, hvis man har to skærme. Du kender det måske allerede fra din arbejdsplads, hvor du jo sandsynligvis allerede har to eller flere skærme. Måske kan du få din arbejdsgiver til at give dig et par skærme og en dockingstation med hjem.