SSD hosting får selv datatunge hjemmesider op i fart

SSD hosting får selv datatunge hjemmesider op i fart

6. maj 2014 0 Af Redaktionen

SSD er vejen frem, hvis man vægter hastighed og kvalitet – og hvem gør ikke det? Det har længe stået klart, at de gamle teknologier ikke kan følge med de nye og moderne SSD diske. Indtil nu har det udelukkende været prisforskellen, der har fået de danske webhoteller til at holde lidt igen, men nu hvor de første har valgt an investere i SSD, er der ikke flere gode grunde til at vælge de lynhurtige SSD baserede webhoteller fra.

SSD er en forkortelse for Solid State Disk, og de har mange fordele frem for de gamle disks. Først og fremmest er hastigheden værd at bemærke. Hosting baseret på SSD teknologien loader nemlig selv tunge hjemmesider helt op til 300 procent hurtigere end et traditionelt webhotel, og det har afgørende betydning – især for de virksomheder, der har lagt markante mængder data ud på deres i hjemmeside i form af billeder, dokumentation, produktinformation og så videre.

For mens hjemmesiderne bliver mere og mere omfattende og indeholder flere og flere tunge filer, bliver forbrugerne stadigt mere utålmodige. Hvor de fleste for bare få år siden gerne ventede i helt op til 20 sekunder på, at en hjemmeside skulle tone frem på computerskærmen, er internetbrugerne i dag vant til langt hurtigere betjening. Kun få sekunder efter sidste klik, er de allerede på vej videre til konkurrenten, hvis de ikke er blevet mødt af en funktionel og brugervenlig hjemmeside.

Derfor er det ekstremt vigtigt, at hastigheden er i top, når man vælger hosting – og her er SSD den eneste fremtidssikrede løsning for de virksomheder, der har valgt at udnytte internettets fulde potentiale i deres markedsføring.

SSD er hurtig og stabil hosting

Men heldigvis er hastigheden ikke den eneste force SSD har i forhold til de nuværende løsninger. SSD-teknologien har nemlig vist sig at være ekstremt hårdfør – og det betyder, at webhoteller baseret på denne teknologi er bemærkelsesværdige stabile med en nedetid på langt under gennemsnittet.

Den øgede holdbarhed skyldes, at SSD-teknoligen ikke har nogle mekaniske dele, der bevæger sig, når der skal hentes data frem. Det giver en forbedret responstid og samtidig er der færre ting, der kan gå i stykker. Derfor kan et SSD webhotel prale af en oppetid på ikke mindre end 99,99 procent.

Eneste ulempe er faktisk prisen. Ny teknologi er dyr, og selvom prisen på SSD disks er faldet i den seneste tid, er det stadig en forholdsvis dyr løsning. Det har dog ikke forhindret nogle få udbydere af hosting i at investere i SSD, så de nu kan tilbyde deres kunder et hurtigere og mere moderne produkt.

Har man en hjemmeside, der  skal tages alvorligt af forbrugerne både nu og i fremtiden, kan der ikke være tvivl om, at man skal vælge SSD hosting frem for et traditionelt webhotel. Men når man vælger en SSD host er det vigtigt, at man finder et firma, der lægger vægt på service og kundepleje, så man kommer godt i gang og får fuldt udbytte af alle de fordele SSD har at byde på.

Scenen har i dette indlæg været udlånt til , som sammen med din kone driver webshoppen Petty.dk. Hvis du vil vide mere om Tim kan du kigge på Prestatips.dk.