Sådan gør du din hjemmeside bedre

Sådan gør du din hjemmeside bedre

28. juli 2022 0 Af

At have en effektiv og brugervenlig hjemmeside er vigtig for enhver virksomhed i dag. Mange potentielle kunder søger mod internettet for at finde informationer, produktoversigter og priser hos forskellige virksomheder. Hvis du ikke har en virksomhed, kan det betyde, at du mister potentielle kunder. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre din hjemmeside bedre. 

Start med designet 

At have en flot og professionel hjemmeside er det vigtigt førstehåndsindtryk. Hvis din hjemmeside er flot og sammenhængende, vil det give følelsen af, at din virksomhed er veletableret. Derudover er det også vigtigt at gøre din hjemmeside nem at navigere for brugeren. Selv hvis det grafiske er flot, kan det blive ødelagt, hvis det er svært at finde den information, som man leder efter. Det betyder, at det kan være en god ide at lave en synlig menu, søgefelt osv., så det er nemt for brugeren at finde, hvad de skal bruge. Her kan det også være smart at inkludere SEO på din hjemmeside. Det kan blandt andet være ved at linke internt til din hjemmeside. Det kan for eksempel være at linke til specifikke produkter i brødtekst, så det er nemt for brugeren at navigere rundt mellem siderne på din hjemmeside. 

Lav hastighedsoptimering på din hjemmeside

At have en god placering hos søgemaskiner er vigtigt for at få besøgende på din hjemmeside. Noget af det som kan forværre din placering er en langsom hjemmeside. Hastighedsoptimering af hjemmeside er noget, som du kan gøre selv, men du kan også få professionel hjælp. Når du skal hastighedsoptimere din hjemmeside handler det om at formindske mængden af kode, som skal loades, når man går ind på din hjemmeside. Det kan derfor være svært at gøre selv, hvis man ikke vil ofre nogle af hjemmesidens egenskaber. Du vil nødig være nødt til at fjerne vigtige menuer, sider eller andet, som kan være vigtigt for brugeren og din virksomhed. Ved at få en professionel til at hjælpe dig, vil du kunne bevare din hjemmeside og få en hurtigere loading tid.