Find den rigtige blækpatron eller lasertoner til din printer

Find den rigtige blækpatron eller lasertoner til din printer

28. juli 2022 0 Af

Selvom mange ting er blevet digitale, skal der stadig printes. Diverse dokumenter og rapporter skal stadig vises og læses i fysisk form, så kan være et irriterende stop i hverdagen, hvis printeren går i stå, fordi den mangler blæk. Køb af blæk er en af de småting, der er nemme at glemme, når alting virker, som det skal. Desuden kan det være besværligt at købe, da patronerne skal passe til printerens mærke og model, og du skal tjekke nummeret på toneren for at være sikker på at finde den rigtige.

Hvilket mærke har du?

Der findes mange forskellige mærker af printere. Det er noget, du skal at overveje, når du skal købe en ny printer, og når du skal købe lasertoner eller printerpatroner. De forskellige mærker bruger nemlig ikke samme toner. Derudover er der forskellige serier i de forskellige mærker. Her kan du finde Brother toner, der passer til Brother printere, der både er laserprintere og blækprintere. Derudover kan du finde lasertonere og printerpatroner, der passer til andre mærker. Det er nemt at finde dit mærke af printer og finde den rigtige lasertoner eller blækpatron til din specifikke printer eller en serie af printere. Hav et lager fyldt op med patroner eller toner, så printeren ikke går i stå midt i arbejdsdagen.

Hvilken printer har du?

Der findes laserprintere og blækprintere. Før du køber en printer, er det vigtigt at vide, hvad du skal bruge. Laserprintere kan printe meget hurtigt og bliver derfor mest brugt steder, hvor der skal printes rigtig meget. En laserprinter bruger en laser og en tromle til at printe. Bogstaver står meget skarpt med en laserprinter. En blækprinter drypper flydende blækdråber på et papir, så det danner bogstaver eller et billede. Den kan være bedre til at lave billeder og grafik. Når du skal købe toner, er det vigtigt at vide, hvilken slags printer du har, da laserprintere bruger lasertoner og almindelige blækprintere skal bruge blækpatroner. En fordel ved laserprintere er, at lasertonerne holder en del længere end blækpatroner.