Optimér dit arbejdsliv med en hurtig computer

Optimér dit arbejdsliv med en hurtig computer

23. januar 2020 0 Af Martin

Det er svært at være arbejdsom på en gammel og langsom arbejdscomputer. Man bliver utålmodig, og ens arbejde tager lang tid, fordi man skal vente på at tingene loader. Men i stedet for at erstatte computeren og investere i en ny, kan man med fordel bruge en SSD-disk. I dag bruger flere computermærker SSD-diske i deres computere, og det er ikke uden grund.

Hvorfor SSD-disk?

SSD-disk er først og fremmest hurtigere end de almindelige harddiske med mekaniske dele. Fordi SSD-diskene ikke er mekaniske, så skal den ikke lede efter data på samme måde som de almindelige harddiske. Teknologien er meget nyere, SSD-diskene har lavt strømforbrug og den larmer ikke som en almindelig harddisk. SSD-disken er dog også dyrere end en almindelig harddisk. Den gennemsnitlige levetid for en SSD-disk er ca. 6 år, så det er klart, at det er dyrere, men det er alligevel en god investering, hvis du ønsker en hurtigere computer. Hvis din arbejdscomputer f.eks. er en stationær, er der plads til flere harddiske, og du kan derved supplere med en SSD-disk. SSD-disk er derfor et godt køb, hvis du vil optimere selv den mest langsomme computer.

Godt kontorliv

Når du har en god arbejdscomputer, er det også vigtigt med gode kontoromgivelser og redskaber. En ergonomisk stol er et rigtig vigtigt element, fordi vi alle kender til at have ondt i kroppen efter en 8-timers arbejdsdag foran computeren. Hvis du er en af dem, skal du overveje at investere i en rollermouse red som fås i mange varianter. Komfort er i højsædet og musen er lavet, så du naturligt kommer til at sidde i en ergonomisk position, når du arbejder. Derved undgår du at have ondt i skuldrene efter en lang dag, og du kan koncentrere dig om dit arbejde i stedet.

Med en hurtig computer og gode ergonomiske muligheder sikrer du et bedre arbejdsliv.