Historien bag marguerit smykker – derfor er de smukke og betydningsfulde

Historien bag marguerit smykker – derfor er de smukke og betydningsfulde

3. oktober 2022 0 Af

Marguerit smykker er en klassiker og stammer helt tilbage fra 1930’erne. Mange forbinder en marguerit med dronning Margrethe, men margueritten blev oprindeligt lavet til kronprinsesse Ingrid, da hun skulle giftes med kronprins Frederik i Danmark. Kronprinsesse Ingrid fik en margueritbroche af sin far, kong Gustav VI af Sverige, som en hyldest og ære til sin hustru Margaretha, der desværre døde meget ung. Margaretha af Sverige blev af sin familie kaldt “Daisy”, hvilket betyder “marguerit” på engelsk. Margueritten er siden blevet et populært motiv i dansk smykkedesign og findes i mange kongelige samlinger. I dag er marguerit-smykker stadig forbundet med elegance og ynde, hvilket gør dem til et tidløst valg til enhver lejlighed. Dronning Margrethe II af Danmark er af sin familie og nære venner kærligt kendt som “Daisy” Navnet blev først givet hende af hendes bedstemor, dronning Ingrid, og det er blevet hængende lige siden. I de seneste år har dronningen gået med mange marguerit-smykker, og vi kan sagtens se hvorfor. Marguerit smykker er ikoniske, elegante og tidløse, og der findes et bredt udvalg af smykker med den smukke blomst. Fra delikate halskæder til statement-ringe, er disse smykker perfekte til enhver lejlighed. Og med et så bredt udvalg af stilarter at vælge imellem er der noget, der passer til alle. Så uanset om du er på udkig efter en særlig gave til en særlig person, eller om du forkæler dig selv, vil de populære marguerit smykker helt sikkert få dig til at smile.

 

Marguerit smykker er den perfekte gave til enhver kvinde i dit liv

 

Enhver kvinde vil føle sig forkælet, når hun modtager en marguerit smykke som gave, især ved en særlig lejlighed som f.eks. en fødselsdag, eksamen eller konfirmation. Det smukke ved denne type af smykker er, at de er tidløse; modtageren kan have glæde af smykket i mange år fremover, uden at det nogensinde går af mode. Lund Copenhagen smykker er af særlig høj kvalitet, hvilket betyder, at den heldige dame, der modtager dem, kan værne om dem og bære dem hele livet igennem. Hvis du virkelig ønsker at få en person, du elsker, til at føle sig speciel, er disse smykker den rette løsning.

 

Fuldend dit out med smukke marguerit smykker

 

Leder du efter et elegant smykke til at sætte prikken over i’et på dit outfit? Marguerit øreringe er et smukt valg, der vil tilføje et strejf af klasse til ethvert outfit. Du kan finde nogle af disse skønne smykker fra topmærker som Lund Copenhagen og Christina Collect. Du kan være sikker på, at du får smykker af høj kvalitet, når du handler hos med disse mærker. Derudover findes denne type af øreringe til priser, som de fleste har råd til. Uanset om du er interesseret i ørestikker, dingle øreringe eller noget helt andet, så findes der helt sikkert et par marguerit øreringe, der passer perfekt til dig. Kom og kig på det store udvalg i dag og find det perfekte par øreringe til at fuldende dit look.