Gode hobbyer for en programmør

Gode hobbyer for en programmør

17. april 2021 0 Af

For mange fagfolk er det en meget givende afslapningsteknik at engagere sig i en hobby. Imidlertid er programmører en af ​​de mindst sandsynlige fagfolk, der deltager i en hobby, der ikke involverer kodning. I konkurrencedygtige arbejdsmiljøer er presset højt for at være bedst inden for algoritmer, kodningssprog eller endda teknisk industripolitik. Som et resultat afsætter de fleste programmører deres fritid til mere arbejde.

Visse hobbyer giver dog programmører mulighed for at finpudse færdigheder, der er nyttige i erhvervet. Endnu vigtigere kan dedikerede kodere få lidt tiltrængt mental hvile og afslapning med en hobby.

Spil et musikinstrument

Musik er relateret til programmering, da begge felter er afhængige af omfattende læring om processer. At spille et musikinstrument hjælper faktisk din hjerne med at udvikle de områder, der behandler sprog og matematik. Forskning har antydet, at det at lære at spille et musikinstrument forbedrer analytiske og finmotoriske færdigheder.

Undersøgelser har vist, at de, der spiller musikinstrumenter, har et stærkere corpus callosum – den del af hjernen, der forbinder de to halvkugler. Afspilning af musik øger antallet af venstre-højre forbindelser i corpus callosum, hvilket forbedrer den generelle hjernefunktion relateret til hukommelse, problemløsning og eksekutiv tænkning.

Så hvis du leder efter en hjerneforbedrende hobby, der igen vil hjælpe dig med at blive en bedre programmør, ville det at lære at spille et musikinstrument gøre jobbet. Prøv ikke at svede over, at indlæringsprocessen er for vanskelig. Du kan starte med en musiklærer eller bare gå online og se YouTube-vejledninger til det musikinstrument, du vælger. Så bare begynd at plukke løs på dine guitar strenge!

Havearbejde

Havearbejde kan være en sjov og afslappende måde at komme i kontakt med naturen på, men vidste du, at den også har masser af sundhedsmæssige fordele? Havearbejde er en aktivitet, der er god for både sind og krop og kan nydes af mennesker i alle aldre. Plus, du får mulighed for at spise de lækre frugter, grøntsager og urter, du dyrker. Det kan også skabe mere skønhed i dit liv gennem blomster. Bare find bunddække blomster, før du går ordentligt i gang.

Din hjerne drager fordel af tid brugt i haven. At være udenfor i frisk luft og solskin er en effektiv måde at øge dit humør og stress på. Faktisk har havearbejde vist sig at være en hjælp til at reducere risikoen for depression. Hvis noget vejer tungt for dit sind, kan havearbejde give dig mulighed for at fokusere på en aktivitet, der bringer dig glæde.