3 ting du kan lave i din efterårsferie

3 ting du kan lave i din efterårsferie

19. april 2021 0 Af

En uges ferie går hurtigt, især hvis du bare lader den ene dag tage den anden. Derfor kan det være en god ide at planlægge nogle aktiviteter, så du også føler du har fået noget effektivt ud af den.
Man kan selvfølgelig altid tage nogle dagsture rundt omkring i Danmark. Læs fx om Folkemuseet ved at klikke her. Men en anden god ting at bruge sin efterårsferie på er noget af det, man måske ikke når til hverdag, det kan være tidskrævende opgaver eller bare små ting, man aldrig får taget sig sammen til.

Opdater din pc

Hvem hader ikke når påmindelsen om opdatering dukker op midt i lektierne eller arbejdet.
Der er ikke noget mere irriterende end at opdatere sin PC og bare sidde og vente på at den bliver færdig.
Du kan bruge ferien på at opdatere både software og hardware, hvis du har noget, der snart trænger til at blive skiftet ud eller kan optimeres.

Gør rent

Det er altid godt med et sundt indeklima, og ofte får du nok bare gjort overfladisk rent. Der bliver støvsuget, vasket gulv og fjernet støv.
Efterårsferien er det perfekte tidspunkt til en hovedrengøring, hvor der virkelig bliver gjort grundigt rent også inde i skabe og skuffer.
Så sæt yndlingsmusikken på og kom i gang.

Kom ud eller start en ny hobby

Frisk luft er din bedste ven. Både din krop og din psyke har godt af det.
Måske du kan starte en ny hobby udendørs, begynde at løbe eller gå i gang med at forberede haven til næste år.

Ved du ikke så meget om haven er det måske i din næste efterårsferie du skal sætte dig ind i det.

Hvornår skal man plante æbletræer? Hvornår skal græsset klippes sidste gang? Hvornår bør jeg gøde, og hvordan forbereder jeg bedst min have til vinteren?

Det er altid godt at lære noget nyt, og at være tæt på naturen gavner helbredet og psyken på mange områder, og du vil virkelig føle dig afbalanceret, når du vender tilbage fra din ferie.