Få en hurtigere computer ved at optimere SSD-disk

Få en hurtigere computer ved at optimere SSD-disk

9. februar 2021 0 Af

Bruger du din computer meget? Så ville det give rigtig god mening, at optimere den med en SSD-disk. Hvis du ikke ved så meget om harddiske eller andet der har med computere at gøre, sidder du nok og klør dig lidt i håret.

Det vigtigste du skal vide om en SSD-disk, er at den er meget hurtigere end traditionelle harddiske. Ved at investere i sådan en får du altså en hurtigere computer både ved opstart, men også når den er i brug.

Gem dine minder

Hvorfor skal man overhovedet have en SSD-harddisk, jo ser du, den forbedrer ikke kun din computer, men kan også fungere som opbevaring af dine filer, det kan eventuelt være alle dine skrevne opgaver eller billeder.

SSD er en forkortelse af Solid State Drive, som betyder fast tilstand drev. I modsætning til en almindelig harddisk har en SSD-disk ingen løse dele og den kan derfor klare stød, som en normal harddisk ikke ville kunne.

Du får derfor en lagringsenhed der er robust og dermed beskytter dine filer bedre. Du kan lagre alle dine vigtige skriverier eller vigtige minder i form af, for eksempel billeder eller videoer. Du kan lagre alt fra dine opgaver til arbejdet, dine tanker eller din personlige dagbog, samt familiebilleder eller billeder af højtider. Er du glad for at skrive og gerne vil gøre mere ud af det kan du også tage stemningsbilleder af for eksempel Etly klarborg nisser.

Disse nisser er noget af det mest ikoniske julepynt vi har herhjemme. Det er julepynt der har eksisteret siden år 1986 og det er efterhånden blevet en fast dekoration, i de danske hjem eller på arbejdspladsen.

Nisserne findes i mange forskellige varianter både, søde, sjove og charmerende, men også dekorative nisser, der pryder alt fra borde til vindueskarme, og de er derfor ideelle til stemningsbilleder.

Muligheder med en SSD-disk

Hvis du vil samle dine skrevne ord og smukke billeder, til noget der går op i en højere enhed, kan du eventuelt undersøge og vurdere dine muligheder, for at oprette en blog. Der findes mange muligheder for, at oprette en blog og du kan endda gøre det gratis med tjenester, som for eksempel WordPress Danmark.

WordPress er det mest brugte hjemmesidesystem i verdenen og det giver god mening, fordi du får en brugervenlig platform, med løsninger der nemme og lige til at gå til. Du får ydermere en masse “templates” så du ikke behøver at tænker for meget over din hjemmesides layout, men mere over, hvad og hvordan du skriver samt, hvilke billeder du vil bruge.

Med en tjeneste som denne er det også super nemt at uploade dine lagret filer, du kan derfor give dine billeder liv, med det skrevne ord og omvendt. Da din computer med en SSD-disk også får en hurtigere ydeevne, får du det nemmere ved at oprette og opretholde din blog. Du kan hurtigere udgive dine skrevne ord og uploade dine billeder, samt kan du lagre alle dine blogpost på din SSD-disk og behøver derfor ikke været bekymret for, at dine posts går tabt.