Det kan du lave, når du er væk fra computeren

Det kan du lave, når du er væk fra computeren

23. marts 2021 0 Af

Det kan være fristende at bruge al sin tid ved computeren, fordi den kan stort set alt det, man har brug for. Måske bruger du computeren både til arbejde, underholdning og fritidsprojekter, og det er nemt at forstå hvorfor. Hele verden er tilgængelig for dig, men nogle gange er du også nødt til at komme lidt væk.

Kom tilbage til naturen

Faktum er, at det er dårligt for kroppen at sidde ned hele dagen, som man jo oftest gør, når man er ved sin computer. Stilstand får med tiden dine muskler til at svinde ind, så det er vigtigt at få dem bevæget. Derudover kan man nemt komme til at sidde foroverbøjet over computeren, hvilket er dårligt for ryggen. Derfor kan det være en god idé at bruge mere tid udenfor. Bare en halv times daglig bevægelse gør en forskel. Du kan gå en tur, eller starte din egen køkkenhave. Det behøver ikke at være super tidskrævende; planter du agurk i kapilærkasse, behøver du ikke bekymre dig om at vande planten hele tiden.

Nyd live-musik

Som sagt er hele verden tilgængelig for dig, når du bruger din computer, men der er dog en ting, der skiller jer ad; skærmen. At se et billede eller en video af noget vil aldrig være helt det samme, som at se noget lige foran dig. Husk at tage en pause fra computeren og nyde nuet. Du kan for eksempel besøge den populære open-air scene i hjertet af Odense, og være vidne til en masse spændende ting og aktiviteter.

Mix computerlivet med andre hobbyer

Man kan stort set ikke leve livet som det moderne menneske uden en computer. Er du interesseret i computere, skal du selvfølgelig tilbringe tid med det, fordi det gør dig glad. Bare husk at komme ud og prøve andre ting engang imellem. Computere er ikke skadelige, men det er andre fritidsaktiviteter heller ikke.