Bruger du også for mange penge på sort?

Bruger du også for mange penge på sort?

17. maj 2019 0 Af Redaktionen

Printerblæk ér bare ikke særligt sjovt at løbe tør for. Noget, der er endnu værre, er at skulle bruge penge på blækpatroner. Føler du, at du bruger alt for mange penge på blæk til din printer? Så læs med her.

Shop printerblæk online

Du kan købe alting på nettet. Derfor findes der naturligvis også masser af steder, hvor du kan købe blækpatroner online. Det gælder for blæk, som det gælder for så meget andet, at det som regel er billigere at købe det på nettet. Derfor kan det også i høj grad godt betale sig at shoppe blækpatroner online fremfor i en fysisk butik.

Når du køber dine blækpatroner online, kan du også i ro og mag finde frem til, hvilken type du skal have fat i. Der findes en del forskellige blækpatroner på markedet, og derfor kan det også godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Når du kan sidde stille og roligt i din sofa og tjekke udvalget, bliver det lidt mere overskueligt. Har du brug for hjælp eller rådgivning, har langt de fleste webshops en kyndig kundeservice, du kan kontakte. Du behøver altså ikke at føle dig overladt til dig selv, bare fordi du handler online.

Køb større partier af printerblæk

Køber du flere blækpatroner ad gangen, kan du spare mere. Også på disse er der typisk mængderabat, og derfor kan det godt betale sig at købe større partier ad gangen. Du kommer helt sikkert til at løbe tør for blæk mange gange endnu, så der er ikke nogen risiko for, at du ikke får brugt patronerne.

Ved at have et lager af blækpatroner er du også fri for lige pludselig at stå uden mulighed for at printe. Du er forberedt, og når så du løber tør for blæk, kan du hurtigt sørge for, at din printer igen er i topform. Det tjener altså flere formål at købe flere blækpatroner ad gangen. Køb derfor flere blækpatroner, når du nu alligevel er i gang. Dit fremtidige dig vil takke dig for det.

Originale eller uoriginale patroner?

Der kan være en hel del at spare ved at købe uoriginale blækpatroner til din printer. Ofte er det kun navnet på mærkatet, der røber, at du ikke har at gøre med en original patron. Ud over mærkatet kan en uoriginal og en original patron være fuldkommen identiske. Derfor er der heller ikke nogen grund til at bruge unødvendigt mange penge på originale patroner.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at købe originale blækpatroner, men langt hen ad vejen kan du lige så fint bruge uoriginale patroner og dermed spare en stor mængde penge. Selvom prisforskellen ikke nødvendigvis er enorm, når du sammenligner to enkelte patroner, kan det løbe op i sidste ende. Især hvis du køber flere patroner på én gang, vil du kunne se en økonomisk forskel. Hvis du gerne vil spare penge på dit blæk, er det derfor værd at gøre op med dig selv, om du har brug for de originale patroner, eller om du kan “nøjes” med uoriginale.