Brug din computer til at finde de bedste guides

Brug din computer til at finde de bedste guides

21. februar 2021 0 Af

Det er fredag aften, og endnu engang skal du finde frem til, hvilken film du skal se. Det kan hurtigt tage oceaner af tid, og kan være udmattende at ligge og scrolle igennem på telefonen. Hvis du hopper over på din computer, kan du hurtigt få et større overblik og søge efter: TV guide film eksempelvis.

Der findes guides til alt

Internettet er enormt, og der er ingen grænser for, hvad du kan finde. De fleste forbrugere bruger efterhånden også tid på at skrive deres mening om et produkt eller en ydelse, som de har erfaring med.

Du kan både finde disse guides og anmeldelser på forskellige udbyderes hjemmesider, for eksempel Elgiganten eller Grillmesteren, men der er også specifikke sider til udelukkende at guide dig i den rigtige retning.

Film og TV junglen

Den velkendte situation fredag aften sker for mange danskere. Man har måske en Netflix app på telefonen, og når den så er søgt tyndt, kan det være svært at finde et alternativ. Her kan du hoppe over til din computer og gå efter en TV guide film, der giver et større overblik. Her kan du for eksempel se en liste over forskellige streaming muligheder – også nogle alternativer til de helt store giganter som Netflix og HBO.

Det kan for eksempel være en ide at gå efter danske sider, hvor du kan finde anbefalinger til danske streamingtjenester og måske den vej finde fredagsfilmen.

Guides til udstyr og gadgets

En anden velkendt situation er, når du synes det er tid til at skifte ud i din elektronik. For eksempel, når du vil have en ny smartphone eller computer. Da findes der endnu engang et væld af anbefalinger, og du kan hurtigt bruge en masse tid på at researche, så du er sikker på at finde frem til det rigtige valg for dig.

Her kan det være en god ide at søge direkte efter anbefalinger på sider, der relaterer sig til det produkt, du vil købe. Hvis du for eksempel vil købe en ny grill, kan du søge på morsø forno anmeldelse online.

På den måde er du garanteret at personen, der har skrevet anmeldelsen, også har en bred viden indenfor det felt.

Skriv dine egne anbefalinger

Hvis du er typen, der læser mange anbefalinger og guides, inden du køber et nyt produkt eller ydelse, så kan du også overveje, om du skal skrive dine egne.

Du har sikkert fået en bred viden indenfor eksempelvis elektronik eller grilludstyr, hvis det er en hobby, du dyrker. Derfor har du højst sandsynligt også erfaring med mange forskellige produkter, så du kan prøve at sætte dig foran computeren og skrive disse erfaringer ned.

Det kan jo være, at du kan skrive lige præcis den guide eller anbefaling, der hjælper en anden videre i sin søgning efter lige dét produkt.

Mange forretninger begynder at bruge influencers og personlige anbefalinger, så det får en mund til mund effekt. Det øger troværdigheden, og giver en mere personlig kundeoplevelse for en potentiel ny kunde.