3 tips til ikke at løbe tør for data på din mobil

3 tips til ikke at løbe tør for data på din mobil

3. april 2022 0 Af

Har du det med at løbe tør for data på din mobil måned efter måned, er det måske på tide at finde på en løsning. For det kan hurtigt blive dyrt for dig, hvis du skal betale for ekstra data hver eneste måned, og så svært er det heller ikke at få løst problemet. Her kommer vi i hvert fald med en række tips til, hvad du kan gøre, hvis du plejer at løbe tør for data, før måneden er omme.

Vil du have nye persienner i dit hjem, så læs mere hos persienner.org.

Hold øje med dit dataforbrug

For det første er det jo smart at holde øje med dit forbrug af data over måneden. På den måde kan du jo løbende holde øje med, hvor meget du har brugt, og hvis du halvvejs i måneden har brugt mere end halvdelen af din data, er det måske en god idé at skrue lidt ned for dit forbrug, inden du får brugt det hele, før måneden er gået. Så det kan være en god idé at monitorere dit forbrug af data, så du hele tiden ved, hvor meget du har tilbage.

Brug WiFi så meget som muligt

Så kan det også være klogt at gøre brug af WiFi så meget som muligt. Hvis du har WiFi derhjemme, er det jo oplagt at hoppe på det, når du er i huset, så du ikke skal bruge data på hjemmefronten. Derudover er der sikkert også WiFi på enten din skole, din arbejdsplads, eller når du er hjemme hos venner og bekendte. Næsten alle steder er der et WiFi, du kan hoppe på, og når du er på WiFi, bruger du ikke data fra dit mobilabonnement. Så jo mere WiFi jo bedre.

Skift til et abonnement med fri data

Hvis du er bekymret for at bruge alt din data hver eneste måned, kan det også være et oplagt valg for dig at skifte til et abonnement med fri data i stedet for. Der er efterhånden mange steder, hvor du kan få abonnementer med fri data til din mobil, uden at det behøver at koste særlig meget hver måned. Der er flere steder, hvor det kan lade sig gøre at få fri data for under 200 kroner om måneden, så det er jo værd at tage med i dine overvejelser, når du skal finde en løsning på dette problem.