Vores børn fortjener mere økologi i deres værelser

Vores børn fortjener mere økologi i deres værelser

6. oktober 2022 0 Af

Når man stikker hovedet ind i en børneværelse, så går det hurtigt op for det fleste, at de små væsener her, har så mange ting og sager, at det halve, bogstaveligt talt, kunne have været nok. Og også mindre end det, hvis du spørger mig. Men jeg peger ikke fingre af nogen som helst her, mit eget barn har også en hel del ting og sager. Noget jeg dog rigtig godt kunne tænke mig at give min søn en skønne dag, er en Kapok juniordyner, nu vidste jeg slet ikke de fandtes dengang han var baby, men dengang skulle han jo nok have haft en kapok babydyne. I dag ved jeg at de findes, og jeg har læst om dem mange gange efterhånden. Der er noget der tyder på at de er helt utroligt lækre at sove i. Og hvem ellers end ens eget barn skal have sådan en lækker og ekstra god oplevelse. Ja så skulle det da lige være en selv. Men ja en kapok juniordyne, kunne være en lækker sag at investere i på et tidspunkt. Sådan en er jo også 100% økologisk. 

Økologiske dyne til børn giver så meget mening

Jeg er på det seneste begyndt at tænke enormt meget i økologi, ikke fordi jeg er kommet til penge, men fordi jeg er kommet til fornuft. Eller rettere sagt, fordi jeg er kommet til viden. Der e rfarlig kemi i de sager som ikke er økologiske, det er trods alt det økologi betyder. Derfor giver det helt vildt god mening lige at vente med at proppe vores børn med disse sager, til den dag de selv kan tage beslutningen om det nu også er det de vil. Ja det lyder hårdt, og det er nok også derfor der ikke er så mange der taler direkte om det, fordi hold da op et emne var. Men her fik du så den, og igen, mit eget barn sover ikke i økologisk endnu, jeg gad bare vildt godt tilbyde ham det en skønne dag. Sagen er bare den at det stadig er en kende for dyrt til mig. Men jeg håber dog på at den stigende efterspørgsel, vil få priserne presset lidt ned af.