Sikre holdbarheden på din trampolin ved at grave den ned

Sikre holdbarheden på din trampolin ved at grave den ned

18. juni 2022 0 Af

Trampoliner til nedgravning i jorden er blevet mere og mere populære i de seneste år. Og det er der en god grund til. De er en fantastisk måde at få familien til at være udendørs og aktiv på, og de har en masse fordele i forhold til traditionelle trampoliner over jorden. Først og fremmest er trampoliner i jorden meget mere sikre end deres modstykker over jorden. Fordi de er installeret i niveau med jorden, er der ingen risiko for at falde ned eller lande på den hårde overflade omkring trampolinen. Det gør dem ideelle til små børn eller begyndere, der stadig er ved at lære at hoppe. Trampoliner til nedgravning i jorden har også en tendens til at være meget mere holdbare end trampoliner over jorden. Fordi de ikke er udsat for elementerne, de ruster ikke og forringes ikke så hurtigt. Og fordi de er monteret i jorden, er de ikke så modtagelige over for kraftig vind eller andre vejrforhold, som kan beskadige trampoliner over jorden.

Bestil den bedste trampolin til nedgravning 

Når du bestiller trampolin nedgravning hos os, kan du selv vælge, hvor hurtigt du ønsker, at de skal komme og udføre arbejdet. Der er dog et tillæg, hvis trampolinen skal nedgraves inden for 14 dage. Senest to arbejdsdage efter modtagelsen af din bestilling modtager du en e-mail med navn og telefonnummer på gravmesteren. Du kan derefter aftale et tidspunkt for opgaven med ham. Hvis du er på udkig efter en trampolin i høj kvalitet, der holder længe, er der to hovedtyper at vælge imellem: BERG InGround og BERG FlatGround. BERG InGround er understøttet af 20 cm små ben og kan installeres på ethvert plant underlag. BERG FlatGround derimod integreres helt fladt i din græsplæne og skaber et sømløst udseende. Begge typer trampoliner fås i fire forskellige modeller, lige fra den budgetvenlige Talent til topmodellen Elite. Elite er godkendt til offentlige rum, hvilket gør den til et godt valg til parker og legepladser.

Stor erfaring og altid klar til at hjælpe dig med dit projekt

Dansk Hus & Have Service tilbyder trampolinbegravelser i hele Danmark. De har erfaring med alle typer trampoliner og kan hjælpe med levering, opgravning, bortskaffelse af jord og montering/installation for trampoliner leveret af os. Deres priser er yderst rimelige! Kontakt dem i dag for at komme i gang. Hvis du har brug for professionel hjælp til et eller flere andre projekter end trampolin nedgravning, så kan du også få det hos Dansk Hus & Have Service. De har dygtige anlægsgartnere, tømrere og også en gartner i nærheden af dig og tilbyder en lang række andre haveserviceydelser som opbygning af træterrasse, fliserensning, flagstang med opsætning, opsætning af hegn og græsplæneudlægning.