Sådan ødelagde mit apple watch

Sådan ødelagde mit apple watch

15. september 2023 0 Af

Jeg havde været overvægtig hele mit liv, hvilket plejede at havde en stor indflydelse på min opvækst. Det var først omkring 8. klasse, hvor jeg begyndte at se forbedring.  Her startede jeg nemlig med at spille fodbold med drengene i frikvartererne og efter skole. Det var både sjovt, men også en stor hjælp til mit vægttab. Flere år senere spillede vi stadig fodbold sammen engang imellem.

Nu var vi i gang med en turnering, det var et par måneder siden, og jeg og vennerne var ude og spille fodbold. Vi plejer altid at spille fodbold ved vores gamle folkeskole, Det bragte nemlig alle de gode minder frem. Det sjove ved at spille fodbold var nemlig at jeg både fik forbrændt en masse fedt af, men også bare selve fodbolden. Det der hjalp mig igennem mit forløb var bla. det her Apple Watch, der talte mine skridt og en masse andet. Det var dejligt nemt og se udvikling på, men også holdbart. Det var så her for et par måneder siden, at jeg efter en god fodboldkamp kiggede ned på mit Apple Watch, som på magisk vis var gået i stykker. Det synes jeg og drengene også var mærkeligt, men de anbefalede mig fixphone.dk som nemt og hurtigt fik lavet mit Apple Watch så godt som nyt.

Det viser bare at vi går til den når der spilles kamp med drenge, men det stopper mig ikke, når jeg kan få den lavet så nemt og hurtigt. Desuden anbefaler jeg selv andre at få den lavet hos fixphone, som bare gør et fantastisk job.

Det er i hvert fald ikke første gang eller sidste gang at man kan fange mig nede hos dem, for jeg får nok brug for dem endnu flere år endnu, så længe jeg stadig kan spille fodbold.