Mangler du Blackpods? 

Mangler du Blackpods? 

5. april 2021 0 Af

Mangler du Blackpods? 

Hos Blackpods dk kan man se et stort sortiment af Bluetooth headset, blackpods dk er eksperter inden for Apple AirPods, og ved hermed hvad der er vigtigt, hvis man skal handle nye Apple AirPods. Noget af det vigtigste man skal overveje er brugstiden, altså hvor meget tid du kan bruge på ens favoritpodscast eller ens yndlings track. Er du ude at gå en kort tur og vil høre lydbog på hele tiden er det vigtigt, at headsettet kan anvendes i så lang tid, som du forventer at være afsted i naturen for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth headset er med et etui, som er en lille kasse, som man kan putte sit trådløse headset i. Her assisterer etuiet en med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at man ej taber den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig anvendes som strømforsygning, så mens man ej benytter til lydbog, så oplader etuiet ens Blackpods og man vil kunne opleve en bedre over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en væsentlig del af hverdagen, da man tit benytter disse i din hverdag. Her tager du Blackpods frem når du skal vente på nogle eller er i tog trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet trådløst headset op, så man ikke behøver se ud i luften og ej kan lytte til podcast.  

Er du en aktiv person? 

Er man nede for at træne og ofte oplever at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan gøre ens øvelse korrekt, så er Bluetooth høretelefoner den stærkeste løsning til en, da de er foruden ledning og dermed garanterer en at der ej er noget, som irriterer dig, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Bluetooth pods er lækre, da de let kan benyttes i hjemmet, hvis du gør rent fordi du kan anvende ens tid effektivt eller blot få det bedste ud af en irreterende pligt, som du skal udføre derhjemme og som man bare helst vil slippe for.  

Kan benyttes på jobbet 

Bluetooth pods kan anvendes, hvis du er på jobbet og skal fortage opkald, da adskillige Bluetooth pods nu er med mic, så du slipper for at skulle have telefonen oppe ved øret. Så kan man nemlig anvende begge arme samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Blackpods er ledningsfrie og dermed undgår man det berygtede ledningspinat, som du snildt kan have med høretelefoner, som har ledninger, der let kan blive krøllet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for blot at skulle høre til sange. Med Bluetooth høretelefoner slipper man alt det besvær, som kan komme ved høretelefoner der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne bides over og herved gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan du snildt slippe for med Bluetooth headset 

Hos os ser du ens næste trådløst headset.