Find det billigste internet

Find det billigste internet

7. februar 2021 0 Af

Der er et stort udbud af leverandører på markedet og det kan dertil være lidt af en jungle at finde rundt i; for hvad skal man vælge?

Her kan du læse om de overvejelser, du bør have med i din beslutning om valg af internet. Dine behov skal selvfølgelig medtages i beslutningen, men at gå efter den billigste pris bør også medtages, idet det selvfølgelig økonomisk vil have sine fordele og da der er stor konkurrence på markedet, er mulighederne mange.

Det er ikke besværligt at vælge

Behov varerier afhængigt af pc, mobil, tid du anvender på internettet. Du har måske et hjemmekontor, dertil en hjemmeside, som skal opdateres løbende eller du / I spiller bare meget i familien; altså har gamer computere, der kræver en stor harddisk med masser af plads. Eller du har mange billeder evt. ferieminder m.m. du gerne vil gemme. Men i kan også være mange, der skal på samme net derhjemme via en router / trådløs forbindelse. Og dette bør selvfølgelig indtænkes i dit valg af (fremtidig) internet.

Din egen hjemmeside

Påtænker du at skulle lave en hjemmeside i nær fremtid? Det kan være for at promovere dig privat eller professionelt. Eller måske bare som en hobby, for at have din egen personlige side, hvor du kan vise dine personlige interesser eller ja have din egen blog. Hjemmesider har også nogle omkostninger, også selvom du skulle vælge en gratis udgave private hjemmesider, dog er det i den lave ende.

Det kræver bl.a. et webhotel og dansk hosting. Men måske behøver du professionel hjælp til din hjemmeside og det er jo også en udgift, man i så fald skal medregne. Og ligeledes kan prisen for dette arbejde varierer, alt afhængig af layout og design m.m. Men at begynde med en gratis hjemmeside, kan være et udmærket sted at starte, idet det giver dig rigtig god øvelse indenfor nogen givne rammer.

Lav det rette valg

Ved valg af internet, skal man også have i erindring, at et dårligt internet kan være en belastning for ens hverdag, for så er der mere irritation; ting man bliver bremset i. Opgaver som man gerne skulle have nået. Og tid koster jo også penge arbejdsmæssigt. Eller man bliver kastet af et spil, man dertil har brugt mange timer på, er også noget der kan gøre, at man bliver i dårligt humør. Specielt hvis man også spiller sammen med andre online.   

Men generelt er der en hovedregel om du vælger enten almindeligt bredbånd eller mobilt bredbånd. Prisen for almindeligt bredbånd er afhængigt af hastigheden, hvor mobilt bredbånd tilgår dit forbrug af data. Dertil har hastigheden kaldet megabit = Mbit i sekundet også væsentligt betydning for din aktivitet på nettet. Og hvis vi er mange i en husstand, skal I påtænke en højere Mbit. Du kan finde det billigste Internet online, alt afhængigt af hvad du behøver for din aktivitet på nettet. Er du i tvivl, så rådfør dig med nogen, så du ender med det bedste og billigste tilbud.