SanDisk Extreme

Vælg kapacitet:
Udvalgte funktioner
  • 3-årig garanti
  • Op til 1.500 G stødresistent
Del SanDisk Extreme


Få det bedste ud af din computers performance med denne SSD disk

SanDisk præsenterer her et produkt, der er det seneste i lanceringen af enheder, der skal gøre det bedste for at tilfredsstille den professionelle nørd og den erfarne gamer. Denne modernisering af en harddisk er noget af det seneste inde for hurtige overførselshastigheder, holdbarhed og lavt energiforbrug.

Denne SSD Disk gør dig i stand til at overføre data med hastighed, der ikke lader sig påvirke af videoredigering og andre energikrævende opgaver. Nu vil du kunne opleve, at din computer tænder op med maksimal hastighed, giver dig adgang til data hurtigt og indlæser programmer stort set med det samme. Samtidig gør den nye teknologi, at du ikke skal være nervøs for at ødelægge mekanikken.

Alt det, du vælger at lagre på din Sandisk Extreme SSD, vil du opleve bliver indlæst som var det med det samme. Af den grund er SanDisk Extreme SSD foretrukket af mange gamere, fordi indlæsningstiden er minimal og ydeevnen ikke bliver nedsat på grund af mange igangværende opgaver som musik, videoer, programmer, alt! Uden de bevægelige dele kan den, modsat med en almindelig HDD, sagtens håndtere flere tæsk end den sædvanlige harddisk.

SanDisk Extreme SSD er designet til at kunne modstå stød og uvelkomne vibrationer, takket være ingen mekaniske dele som findes i en harddisk, samt det ekstra beskyttende lag. Denne SSD disk har bevist i en undersøgelse, at den kan holde mellem 1,4 til 2,5 millioner timer før den står af. Takket være den nye teknologi og lave energiforbrug, reducerer du ikke alene computerens støj, men du slipper også for unødvendig ventetid med dine opgaver. Fold dig ud med dine projekter på din computer uden at skulle tage ekstra hensyn til følsomme mekaniske dele, men oplev en verden af hurtig overførselshastighed og fluks indlæsning.


Serial ATA-600

2,5"

g

Forhandler Fragt Total pris

Forhandler Fragt Total pris

Forhandler Fragt Total pris

Intern datahastighed

Læsning: op til 550 MB/sek

Skrivning: op til 510 MB/sek

IOPS

4 KB tilfældig skrivning: 83.000 IOPS
4 KB tilfældig læsning: 23.000 IOPS

MTBF

Op til 2,5 millioner timer

Intern datahastighed

Læsning: op til 550 MB/sek

Skrivning: op til 520 MB/sek

IOPS

4 KB tilfældig skrivning: 83.000 IOPS
4 KB tilfældig læsning: 33.000 IOPS

MTBF

Op til 2,0 millioner timer

Intern datahastighed

Læsning: op til 550 MB/sek

Skrivning: op til 460 MB/sek

IOPS

4 KB tilfældig skrivning: 46.000 IOPS
4 KB tilfældig læsning: 44.000 IOPS

MTBF

Op til 1,4 millioner timer

Skriv en kommentar